bra start på frajdagen


Bilder tagna med sofias "nickenyfiken" (nikon D40)

efter ett fett meal sushi sitter vi nu under täckena och kollar på onskan.

white and what ever you like


bild 2, 3 och 5. hade någon gett mig nycklarna till de lyorna så hade jag bara tackat och tagit emot.

har suttit och kuckilurat i lund med louisa och sofia nu under kvällen, men nu är det back to business för imorgon klockan 9.00 till 10.00 ska jag berätta allt jag kan om enväldet, upplysningstiden, sveriges kungar...blablabla och just nu kan jag... för lite. hehehe.

Synd att min största passion i livet inte är historia känner jag just nu, det hade nog hjälp mig vid inmatningen av faktan.


knit me if you can



http://se.youtube.com/watch?v=lEAneqrHwlQ&feature=related 
joshua james - the new love song.
lyrics: http://www.joshuajames.tv/lyrics.html

its a new era


av någon anledning kan jag ine lägga in mina "före" och "efter" bilder från mobbeluren. Men idag blev jag iallafall brunett/plus lite rött.

ingen ångest. får lite av en kick av att se mig själv i spegeln och det bästa är; jag känner mig lite som en ny människa.

orangeJ


mix fra helgen.

två bra saker som har hänt idag:
1. jag klarade nytt rekord på harpan på mobilen; 1 minut och 52 sekunder (förbättring med 26 sekunder)
2. jag kom på lösenordet till min msn, im back on track

jackets


http://www.balmain.com/

skvaller

http://www.lidingobladet.se/

två skolors hemsida. Allt är baserat på facebook och någons kreativitet. Vår skolas tjänsteman tyckte att vi skulle göra något liknande eller kanske lägga upp skoltidningen som en blogg istället, om du är intresserad hör av dig eller skiv ett mail till mig på [email protected]

(detta gäller procivitas elever)

MVH elevkåren

njziga bilder

www.sohodoll.blogg.se

inlägget: med kameran i högsta hugg (vi fångar indianer hugg)

Like I love you now


till slut hamnade jag moa och vicky på mello jellos uteservering, jag beställde en CHAIsoppa (skulle vara thai men ibland blir jag lite vimsig) vi satt där ett tag sedan begav vi oss till "den riktiga" skolmiddagen, efter det till lilla torg och efter det till etagé med kamerorna i högsta hugg.. även om ni kan avgöra på bilden hur bra drag det va där... jag drog efter 25 och nu är jag hemma. jag måste ju fan plugga! varför skrev jag detta inlägget liksom? varför gick jag bara inte hem efter att vi hade ätit upp? jo för att skjuta upp pluggandet in i det sista. pajas.

men innan jag börjar plugga ska jag bara ladda med daniel lemmas if I used to love you baby (FÖR SÅ HETER LÅTEN VICKY, HE HE HE)

barack vs vogue


varför blir det alltid såhär? Mitt mål var att plugga när jag kom hem eftersom att ajg inte kommer hinna göra det ikväll eftersom att jag ska ut och äta. MEN istället slår det slint i mitt huvud och jag får typ tvångstankar över att göra egna t-shirtar. Så iväg till h&m och kjell och co. för att handla tröjor och t-shirttryckpapper och sedan vips hade jag två par nya tröjor och inget plugg blev gjort. Nu har jag typ 20 extra minuter till att plugga = grattis caroline för din kreativitet!
men visst blev tröjorna braau! särskillt den med barack ombama?!

nu ska jag läsa om arvsrätt och FN och skilsmässa och allt sådant skojsigt sedan blire mat i malmoe.
agöken

jeansface


nu gör jag allt annat än vad jag ska göra, jag funderar till och med på att locka håret för att inte behöva plugga.
fördel: jag slipper plugga
nackdel: jag pluggar inte, jag kommer känna mig som ett fett offer som sitter och lockar håret när alla lockar ändå kommer att försvinna under natten och varför göra det inför skolan liksom...
slutsats: jag måste plugga.
eat my sh*t

becoming you


Inatt sov jag inte en blund, så vid fem bestämde jag mig för att jag lika gärna kunde gå upp och träna. När jag hade tränat gick jag till skolan, min första lektion va inställd så jag blev 2cool4school och gick hem, sov bort det soliga vädret och när jag väl började plugga infann sin rastlösheten så jag åkte in till lund och gick en kvällspromenad med sofia.
Nu känner jag mig riktigt slö i huvudet men OM jag inte skulle lyckas somna till pluggandet så har jag iallafall tre utvägar.
1. kolla gossip girl (45 min)
2. kolla the city (20 min)
3. kolla bromance (som ja, suger, men brody är för sexig för att inte kolla på, 40 min)

kategori: bussmusik

LCs byxor



I just want to use your love tonight


ffs


stretch the limits


när jag tänker på igår skrattar jag för mig själv. haha, jag sitter verkligen och skrattar som en enstörig när jag tänker på saken.

the day after




oboy: smakar bäst när man har mycket oboy. de små "kulorna" av oboy som flyter upp till ytan är super goda. oboy är typ rent socker. det kom vi fram till under frukosten.

party de ebba


födelsedagsgrisen spelar piano



polkagrisen

fråga mig inte vad jag håller på med


tema: solglasögon

fun fun fun

eftersom att det är fredag bjuder jag på lite carrohumor:
http://www.youtube.com/watch?v=fl6jfOEPJGk

http://www.youtube.com/watch?v=1QqUFopqVnU

agöken (eller som det stavas på riktigt adjöken)

watch it


klockor har alltid varit min grej, kan inte hjälpa att tycka att det är den mest praktiska och snyggaste accessoaren man kan ha (förutom örhängen men det är ett måste på mina elefantörsnibbar). Jag har alltid hatat klockor som sitter löst.. tills idag. En stålfärgad maskulim klocka är snyggast när den sitter lite halvdant löst runt handleden, det är egentligen den enda sortens klocka som jag accepterar sitta löst.

Jag förstår att detta säkerligen inte intresserar er ett skvatt men jag tycker klockor är sköj.
agöken

sexyassseth


odjuret - dilfen - sexyassseth (ohlala)

mitt nyårsmotto "ångest är för losers" visar sig inget vara ett bra motto trots allt. För imorgon har jag prov och jag har inte ens öppnat boken, har lite anteckningar som jag har skummat igenom. Istället under den tiden jag borde ha pluggat har jag spelat klondike deal 1 (=harpan) på mobilen i tre jävla timmar. Och av någon anledning kan jag inte känna att det var dumt av mig eftersom att jag har jobbat upp min vinstprocenthalt till 47.6%.

Kossekostymen och dess underverk.


inför våren.

kostymen toppar passar till allt och lite till. Och de blåa pumpsen är så harlia (skånskan där).

(utklipp från glamour)

sunday coke


A O


kurri kurri


foto: flickr.com

mr.twilight


gustav är inte killen som slår tjejer och förhoppningsvis gör han inte det efter detta inlägget heller.
Gustav har en go och glad kexchoklad personlighet, under första tiden av etta (detta vet han nog inte) hade jag större problem med hans go och gladhet, men sedan en dag vände allt och idag var jag personen som nästan hoppade av glädje när grundaren till mr.twilight, pianisten och dagens skämt gustav kom gående till skolan efter fyra veckors semester i thailandet.
För er som vill lära känna gustav och hans tankebanor läs gärna vidare:
Gustav gillar att se allt från den positiva sidan, för som de flesta vet är itouchen helt värdelös... men inte om man vill hålla sig borta från strålning och känner att tunnheten är viktig som gustav gör. Gustav äter inte när han är sur. Gustav förväxlar gärna saker på fyllan och villan, som tillexempel när han hittade en "boll" från en halsduk och trodde att det var ett kattollon. Gustav är en reko kille, han är född till en smsare och gillar att sporta. Han går på innebandy och fotboll även om den största delen av hans fritid går till att spela pingis.
Om ni har fler frågor om gustav så hör av er...

fredagskväll, ohlala.

second hand


jag känner mig som en evig plåga. idag var nog den hundrade gången jag bad min mamma att stanna till vid en second hand affär som ligger på vägen hem från stan. Men hur plågsam jag än är så fann jag det jag länge letat efter, en väska som håller formen även om väskan är helt tom (som på bilden) och ett par slitna kängor. Jag skulle inte påstå att jag hoppar av glädje men lite glad är jag allt över mina fynd.

agöken.

kreativ


en tjock tråd + ett C =

ett nytt armband.

ett svart diadem + pillemoj + limm = ett dekorerat diadem.

ibland låter jag kreativiteten flöda.

win/win situation


jag ska skapa en kategori som heter ohlala. Ohlalakategorin ska bara innehålla ohlala killar. Och en ohlalakille är en kille som man tänker "ohlala" när man ser. lätt. bigtime ohlala till vänster.

idag har jag varit på mitt rum med dubbelt nerdragna persienner fram till klockan två och tagit det lugnt, jag har varit en sväng i malmö och ätit sushi och jag har köpt en "dagbok" som jag under år 09 ska klottra full av skit som tynger mitt huvud/hjärta. Varför? det som gör mig förbannad kan jag skriva ner utan att någon hör det, inget kan spridas vidare, skitsnack undviks men ändå har jag fått ut det. Det är en win/win situation med en sådan bok för mig helt enkelt.

agöken.

indi möter kuddkrig


jag skulle vilja gå barfota och ha en kropp som var pepparkaksbrun från solen i detta rummet,

tegelvägg golv


if you want it, come and get it. crying out loud.

david gray unt damien rice
david gray - shine
david gray - caroline

david gray är för mig samma sak som en tårta för ett fetto. Hela jävla underbar. Jag kan aldrig få nog av honom.

pianoguy


kriterier för en pojkvän: har inga
plus i kanten hos en pojkvän: han kan spela piano




i wish for summer


grattis till alla födelsedagsbarn.

blueblackandsilver


put on the blingring.

hello sunshine


dilfen


det slutade med att jag låg och kollade på OC i ca sju timmar igår. Men vad gör det när seth gör ens hjärta varm och när sandy är den största dilfen jag tror vi någonsin kommer att skåda. Här är en bild på mig från nyår när jag inte ser ut som ett fanskap.
ciao

life is just sweet


jag hade min kamera i min väska som i stort sätt hängde på min axel hela kvällen och ändå har jag inga foton förens i morse. Av någon anledning spenderade jag mitt andra nyår i rad tillsammans med en mix av människor, gamla godingar och nya godingar. Jag är sämst på att göra sammanfattningar, men igår va fantamig grymt. Jag gjorde inga nyårslöften, jag är ändå så obeskrivligt dålig på att hålla dem men ett motto som jag kommer leva efter år 2009 är "ångest är för losers". Jag vet inte hur det är med er, men av någon anledning drabbas jag av ångest väldigt lätt. Så när jag kollade min telefonlista och insåg att jag hade ringt mr. forget about it (ja så heter han) sju gånger vände sig min mage, av ångest. Men så slog det mig, ångest, vad fan är det? Vi är en fis i världshistoriens existens, men den tiden vi får den borde vi ta vara på. Just därför har jag tryckt i mig ett stort mål från mackedonkan idag och kollat på OC i snart 5 timmar. näjz.,
jag vet inte hur du hade det på nyår som läster detta, men jag hoppas du var med människor som betyder något för dig.. för trots allt, nyår handlar om att vara med dem du vill börja ditt nya år med. deep man.

förhoppningsvis kommer fler bilder senare.
C

RSS 2.0