dimma





traintown



morsdag

image70image71

cake

image56 image57
idag fick Anis äntligen sin tårta som jag lovat att ge honom hur länge som helst! Prinsesstårta är underbart gott och anis förtjänade den, vi och några andra vänner till Anis tog det lugnt och sedan tog jag mig hem för att baka en smulpaj till söndagsmiddagen. nyttig helg...

nu hör jag linas röst ropa heeej.. så nu måste jag bege mig.

C

lucky strike



jag måste förklara en situation som en nära kompis till mig råkade ut för igår. Jag kallar personen för Ö, tänk er följande. Ö har fått en dildo som är skrikandes rosa av sina vänner, Ö har opererats så att Ö inte kan gå i trappan till sitt rum. Ös pappa tar upp kuddar från Ös säng, under Ös kudde låg dildon. Sofia informerar Ö att Ös dildo ligger synligt. Ö ber Sofia ta den och ge den till Ö. Ö lägger den under kudden i den nya sängen Ö ligger i. Jag och sofia lämnar Ö.
Ö ringer och säger "mamma skulle bädda sängen medens jag inte låg i den och när jag kommer till sängen står hon med dildon i handen och frågar om jag ska ha den här eller om hon ska lägga den på mitt rum"

klyddig förklaring, men rolig händelse.

Igår va jag på min kusins 18-års fest, förfesten blev en hattfest och efterfesten blev en matfest, vad mer kan jag säga. Det va en riktigt rolig fredag helt enkelt.

(och idag har jag ätit så jävla mycket gott på kusinens släktkalas att jag för tillfället känner mig äckligare än vanligt, känns jätte härligt)

C

he's the one I dream of

    

C

strandeeen

image38
 

blommiga klänning

lina lina


bilder


kvällens uppdrag
    


C

RSS 2.0