And that's the way to my heart


bilder från vickys trevliga lördagskväll finns på hennes blogg, sohodoll.blogg.se

spotify sökning: spoon - the way we get by

jem - just a ride


Life, it's ever so strange, It's so full of change. Think that you've worked it out then BANG. Right out of the blue something happens to you to throw you off course and then you breakdown. Don't be scared now, dry your eyes, It may feel so real inside but don't forget enjoy the ride.

ronda



idag har rondan das hondan tvättats ordentligt.

ashes and wine



nu är jag trött på att vara förkyld. what to do about it.

natural


a fine frenzy


Not your every day circumstance. The humming bird .Taking coffee with the ants and I said. Please, I know that we're different but we were one cell in the sea in the beginning and what we're made of was all the same once. We're not that different after all. Help me up said the eagle to the duck. I've fallen from my nest so high above. Help me fly. I am too afraid try. Now saddled with a fear of heights.
I'm praying you can set me right

runnin' in circles


www.flickr.com

mf


love the game


outside


lite sugen blir man på att sitta uppe hela natten med lite vänner på dessa uteplatserna (inkl. sommarvärme)

the times you told me


Bilderna är tagna med en digitalkamera, tro det eller ej men så bra bilder blir det med den lilla saken. Jag vet egentligen ingenting om kameran mer än att den är som en systemkamera som typ har anorexia. väger inget och är för liten för att vara sann.

igår ställde jag och sofia ihop en hjärtekrossande bra spelningslista på spotify med riktiga sov klassiker, här är några tips:
Counting crows - colorblind
David gray - shine
Norah jones - shoot the moon
Alphaville - forever young
The cardigans - communcation
Jeff burkley - hallelujah
(de tre översta kan ni egentligen välja vilken låt som helst med, för de suger oftast all kraft ur en så att man somnar direkt)

agöken

free at last


Although the future is a little bit frightening


bye bye paradise. en vecka ensam hemma är från och med nu över. Under en vecka har jag spenderat 99% av min tid hemma i mitt vardagsrum där jag skapade paradiset (som vi kallade sängen vi konstruerade av extrasängar, madrasser en soffa och visionen att skapa något extraordinärt).
Nu är paradiset bortstädat och de kaffe, ketchup, apelsin, yoghurt och havrefrasfyllda lakanen som har varit med om en hel del under veckan ligger bra i tvättrummet.
BUHU!

spotify sökning: Cee-Lo - Kung fu figthing

fagg off


nit och tit


going to be


white white white


citatväggen


Jag funderar på att skriva ett citat på någon av mina väggar. Det bästa citatet jag har hittills är "stones taught me to fly" som jag snappade upp i Damiens rices låt cannonball. Citatet får mig att associera till att det omöjliga är möjligt och att man inte ska ge upp, men sedan känner jag att det kanske är lite för djup. kanske jag bara ska ha ett citat som typ är "go och glad kexchoklad, du är fet och het och lika krämig som en kaksmet" så att jag kan skratta lite åt mina dåliga rimm varje gång jag ser det. Aja det är inte målat på min vägg än så...

get lost



source: a cup of jo

imagine pink balloons



jag tror jag har varit inne på ett 50-tal olika inredningsbloggar/ vanliga bloggar idag. Det värsta jag vet är när jag kommer in på en blogg med bara text, jag hatar att läsa. Så för att skona er som tänker som mig, här kommer några av de bästa bilderna jag har hittat idag.

the streets of...


RSS 2.0