buddah





sköna hem



tummen upp för badrummet, tummen ner för de fula kuddarna i soffan.

tummen upp för den svarta väggen!

partyypartyy som hon döpte inbjudan till på facebook


Ett stort grattis till sofie som fyller år idag och som annordnade en riktigt rolig kväll igår!

det är inte varje dag man äter en så god cheesecake.

Vänliga fotografen.


imorse när jag va på väg till skolan så knäppte jag av några bilder och plötsligt skrämde en mansröst mig, men till min förvåning va han en fotograf som ville ge mig lite tips, så äntligen vet jag vad knapparna på min kamera står för och jag vet till och med i vilket väder/ljus jag ska trycka på dem.

Jag tänkte hinna med lite pluggande innan jag börjar bege mig in till malmö igen för att fira sofie!

helgmix


autumn


Cocktaillördag



Surprise!

I nästan två veckor har jag vetat att en överraskningsfest för min vän carl henrik ska äga rum. Det är verkligen svårt att hålla en sådan grej hemlig men vi lyckades, för igår när 30 personer hoppade fram från alla håll och kanter så va chenke helt tagen. Kvällen va verkligen rolig, en väldigt lyckad överraskningsfest.
Körsbärscoca cola är oslagbart.
nu sitter jag i ebbas soffa, mätt efter en rejäl frukost.

den svarta skon

Igår köpte både sofia och ebba denna skon, jag är lagom avundsjuk eftersom att det är så extremt snygg, visst är den?!

Känslan det.


väl inne på zara, iklädd klänningen som jag lagt undan så kände jag inte "det", känslan att jag vill lägga pengar på tygstycket var helt enkelt borta. Så jag traskade vidare till h&m och hittade detta tygstycket som jag har på mig på bilden, som va 3 gånger finare.

Efter klockan halv elva kan jag vara en lite gladare person.


GANT HOME


Gant, lexington, ralph lauren, det är något unikt med dem. Deras kollektioner är som magi för mig, helt fantastiska helt enkelt. inläggets bilder är från gant home.

sköna hem



den udda skon


Lördag


KL


Vi skippade skogen.


meningen med dagen idag var att louisa sofa och jag skulle ut i skogen, men en oplanerat sen, men trevlig kväll igår gjorde att vi stannade kvar i sängen (louisas jätte breda och perfekt sköna säng) ett tag till, sedan gick vi in till centrum och åt frukost/lunch och jag köpte kavajen som jag har på mig på bilden för en billig slant på erikshjälpen.

ELEVKÅREN I BUSKEN



RSS 2.0